- 1 paquets de crestes (16 unitats)
- 250 gr de carn picada de vedella o altra
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 2 cullerades de postre de curri
- 1 tassa de cafè de llet
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- Sal
En una paella amb oli sofregim la ceba i el pebrot tallat ben petit, (uns minuts). Afegim la carn ho deixem coure, salpebrar i barrejar bé.
Barregem el curri amb la llet i ho afegim a la paella. Remenar uns instants i reduir fins obtenir la textura ideal per al farcit de les crestes.
Deixem refredar la preparació.
Farcim les crestes amb la preparació, humitegem les vores i les tanquem sobre sí mateixes, pressionant les vores amb ajuda d'una forquilla.
Les podem fregir en una paella amb força oli calent o les podem coure al forn pintades amb l'ou batut, uns 10/12 munits.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada