- 4 carbassons rodons
- 1 ceba
- 1 porro
- 200 grams de xampinyons
- 1 dent d'all
- 1 grapat de pinyons
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
- 1 cullerada de farina
- 1 got de llet
- Formatge ratllat
Rentem els carbassons, tallem la part de dalt hi els buidem amb una cullera de fer boles. Deixant una capa de 1 cm al costat de la pell.
Els coem al forn, han de quedar semi tous.
Tallem ben petit la ceba, el porro, els xampinyons, l'all i el carbassó, (el que hem buidat).
En una paella amb oli sofregim primer la ceba i el porro, desprès el carbassó, els xampinyons, l'all, i els pinyons, tot junt. Salpebrem.
Un cop cuit afegim la farina, donem unes voltes i afegim la llet, fem una beixamel, amb la que farcirem els carbassons.
Posem els carbassons a coure al forn amb formatge ratllat per sobre.
Els coem al forn, han de quedar semi tous.
Tallem ben petit la ceba, el porro, els xampinyons, l'all i el carbassó, (el que hem buidat).
En una paella amb oli sofregim primer la ceba i el porro, desprès el carbassó, els xampinyons, l'all, i els pinyons, tot junt. Salpebrem.
Un cop cuit afegim la farina, donem unes voltes i afegim la llet, fem una beixamel, amb la que farcirem els carbassons.
Posem els carbassons a coure al forn amb formatge ratllat per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada