dijous, 30 d’octubre del 2014

Carbassons farcits


  • 4 carbassons rodons
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 200 grams de xampinyons
  • 1 dent d'all
  • 1 grapat de pinyons
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva
  • 1 cullerada de farina
  • 1 got de llet
  • Formatge ratllat

Rentem els carbassons, tallem la part de dalt hi els buidem amb una cullera de fer boles. Deixant una capa de 1 cm al costat de la pell.

Els coem al forn, han de quedar semi tous.

Tallem ben petit la ceba, el porro, els xampinyons, l'all i el carbassó, (el que hem buidat).

En una paella amb oli sofregim primer la ceba i el porro, desprès el carbassó, els xampinyons, l'all, i els pinyons, tot junt. Salpebrem.

Un cop cuit afegim la farina, donem unes voltes i afegim la llet, fem una beixamel, amb la que farcirem els carbassons.

Posem els carbassons a coure al forn amb formatge ratllat per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada