- 100 gr de caviar
- 200 gr de maonesa
- 200 gr de nata
- 1 cullerada de postre de ceba picada
- 1 cullerada de postre de suc de llimona
- 5 lamines de gelatina
- Sal i pebre
- Mantega
Posem les lamines de gelatina en remull amb aigua freda.
Un cop hidratades les escorrem i les posem en un bol amb una mica d'aigua calenta i remenem fins que es dissolguin.
Incorporem al bol de la gelatina, la ceba, el suc de llimona, la maonesa, la nata i una mica de sal i pebre, ho remenem bé amb la batedora. Ho deixem refredar una mica i afegim el caviar, remenem amb una espàtula amb compte per no trencar les boletes de caviar. (Poca sal, el caviar ja en porta)
Omplim uns motlles untats amb mantega i els deixem refredar a la nevera al menys durant 24 hores.
Ho traiem del motlle en el moment de servir.
Podem fer servir uns motlles petits o un de gran, com més us agradi.
Ho servim amb unes torrades o en canapès.
La consistència dependrà de la quantitat d'aigua calenta que fem servir per desfer la gelatina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada