- 400 gr de cigrons cuits
- 1 ceba gran
- 1 tomàquet gran
- 1 llauna de tonyina
- Enciam
- 2 ous durs
- 2 grans d'all
- Julivert
- 1 cullerada petita de comí
- 1 pessic de pebre vermell picant
- Suc de llimona
- Oli d'oliva
- Sal
En una safata hi posem un llit d'enciam tallat petit, els cigrons, la meitat de la ceba tallada a juliana, el tomàquet a daus, la tonyina i els ous.
En el vas de la batedora hi posem l'altra meitat de la ceba, el julivert, els alls, el comí, una mica de suc de llimona, oli, sal i el pebre vermell, ho triturem i ja tenim la vinagreta.
Aboquem la vinagreta sobre el cigrons i ho deixem reposar a la nevera fins el moment de servir.
En el vas de la batedora hi posem l'altra meitat de la ceba, el julivert, els alls, el comí, una mica de suc de llimona, oli, sal i el pebre vermell, ho triturem i ja tenim la vinagreta.
Aboquem la vinagreta sobre el cigrons i ho deixem reposar a la nevera fins el moment de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada