dijous, 17 d’abril del 2014

Verat escabetxat


  • 2 verats
  • 1 ceba
  • 1 cabeça d'alls
  • 2 pastanagues
  • Farina blanca
  • Farigola, llorer, romaní
  • 1 tassa de cafè de vinagre
  • 1 got d'aigua
  • Una cullerada de postres de pebre vermell dolç
  • Una cullerada de postres de pebre vermell picant
  • Pebre negre en gra
  • Oli d'oliva
  • Sal

Tallem el verat a rodanxes, el salem, l'enfarinem i el fregim en una paella amb bastant oli.

A mesura que l'anem traient de la paella el col·loquem en una cassola de fang i el reservem.

En el mateix oli de fregir el peix, sofregim els grans d'all amb un tall al mig, la pastanaga i la ceba tallada a trossos, les herbes i els grans de pebre negre, ho salem.

Quan tot plegat és ben fregit, afegim el vinagre i l'aigua i deixem que s'evapori l'alcohol, apaguem el foc, hi afegim el pebre vermell, ho remenem i ho aboquem sobre el verat.

Aquest tipus de plat, és molt bo menjar-se'l fred i reposat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada