dimarts, 15 d’abril del 2014

Faves estofades


  • Faves desgranades
  • Botifarra negra
  • Cansalada viada
  • Ceba tendra
  • Una grans alls
  • Unes branquetes de menta
  • 2 fulles de llorer
  • Un raig de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal

En una cassola posem a sofregir la cansalada tallada a trossets, la ceba i els alls tallats petits, i el llorer.

Un cop fet el sofregit afegim les faves, la menta, el vi blanc i la sal, es deixa coure.

De tant en tant sacsegem la cassola per tal de remenar les faves.

Quan estiguin casi fetes, afegirem la botifarra tallada a rodanxes. Ho deixem coure uns minuts més i ja estaran a punt.

El temps de cocció pot variar en funció de la mida de les faves.

Quan han reposat una mica, són molt més bones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada