- 600 gr de sípia
- 1 ceba grossa
- 2 grans d'alls
- 3 tomàquets
- 300 gr pèsols frescos desgranats
- 500 gr de patates
- 2 fulles de llorer
- 1 raig de vi blanc
- Aigua
- Oli d'oliva
- Sal
Per la picada:
- 1 gra d'all
- 1 llesca de pa fregit o torrat
- Un grapat d'ametlles
- Julivert
- Pebre vermell dolç
Netegem i trossegem la sípia, reservem la melsa.
En una cassola posem la sípia amb un raig d'oli, tot en fred i la sofregim una mica.
Incorporem la ceba i els alls tallats a trossos, el llorer, i seguim sofregint, després afegim el tomàquet ratllat junt amb la melsa que teníem reservada i un raig de vi blanc, ho deixem reduir.
Un cop el sofregit estigui cuit afegirem l'aigua, ho salem i ho deixem coure fins que la sípia estigui una mica tova.
Mentrestant fem la picada.
Afegim les patates esberlades, els pèsols i la picada, ho corregim de sal i ho deixem coure fins que la sípia i les patates siguin cuites.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada