- Mongetes cuites
- Bacallà dessalat
- Tomàquet d'amanir vermell
- Pebrot vermell o verd
- Ceba tendra
- Olives negres d'Aragó
- Ou dur
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre
Bullim els ous, els pelem i els reservem.
Tallem el bacallà a trossets petits.
Tallem a daus la ceba, el pebrot i el tomàquet.
Posem tots els ingredients en una safata ho barregem amb cura, afegim les olives i els ous. Ho amanim al gust.
Ho posarem a la nevera una estona abans de servir-lo.
Dessalar el bacallà:
Posarem un recipient amb aigua i el bacallà amb la pell cap dalt.
Ho deixarem a la nevera un parell de dies, durant els quals canviarem l’aigua varies vegades.
Bullir les mongetes:
Les posem en remull durant 12 hores amb suficient aigua, hem de pensar que les mongetes augmentaran de mida.
L'endemà les colem, les posem en una olla a foc lent amb aigua freda i un grapat de sal.
Ho fem així per evitar que es separi la pell de la mongeta.
Quan arrenquin a bullir, veurem que es fa una mica d'escuma, que anirem treien amb una cullera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada