- Bròcoli
- Patates
- Sal
- Pebre blanc
- Crema de llet o llet
- Mantega
- Oli d'oliva
En una olla amb aigua i sal bullim les patates, pelades i tallades a trossos.
Netegem el bròcoli i el tallem separant les flors, el bullim o ho fem al vapor, el salem.
Les patates un cop bullides les passem per la batedora amb la mantega, una mica de pebre i la llet fins a aconseguir una consistència cremosa.
En el fons del plat posem el puré de patata, el bròcoli a sobre, i ho amanim amb un raig d'oli.
Netegem el bròcoli i el tallem separant les flors, el bullim o ho fem al vapor, el salem.
Les patates un cop bullides les passem per la batedora amb la mantega, una mica de pebre i la llet fins a aconseguir una consistència cremosa.
En el fons del plat posem el puré de patata, el bròcoli a sobre, i ho amanim amb un raig d'oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada