- 3 ous d’urs
- 6 carxofes
- 4 pastanagues
- 250 gr de pèsols
- 1 tall de cansalada
- 1 ceba gran
- 4 dents d’all
- 1 raig de vi blanc
- 1 cullerada petita de farina
- Aigua
- Oli d’oliva
- Sal
Posem a coure els ous en una pot amb aigua durant 15 minuts, els pelem i els reservem.
En una cassola amb oli, posem a sofregir la ceba picada, els alls i la pastanaga a rodanxes.
Quan agafi color afegim la cansalada tallada a quadradets, ho deixem coure una mica i afegim la farina.
Barregem bé i aboquem el vi blanc.
A continuació incorporem les carxofes netes i tallades en quatre trossos, els pèsols, l'aigua, ho salpebrem i ho deixem coure a foc lent.
Uns minuts abans d'acabar la cocció incorporem els ous tallat en quatre trossos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada