dijous, 22 de maig del 2014

Arròs a la cubana


  • 200 gr d'arròs
  • Tomàquets
  • Alls
  • Julivert
  • 2 ous
  • 1 plàtan mascle
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre negre

Pelem i triturem els tomàquets. En una paella amb oli hi aboquem el tomàquet, els alls i el julivert picats, sal, pebre i una mica de sucre.

Posem aigua al foc amb sal i quan bulli hi tirem l'arròs. Un cop cuit, l'escorrem, l'esbandim amb aigua i el tornem a escórrer.

Pelem i tallem el plàtan a rodanxes ben fines, el fregim amb oli, un cop daurat el posem sobre paper de cuina i el reservem.

Fregim els ous i muntem el plat.

Posem l'arròs al mig del plat, al voltant la salsa de tomàquet i els xips de plàtan, damunt l'ou ferrat.

A l'hora de menjar es pot barrejar tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada