- 250 gr un paquet de cintes o altra pasta fresca
- 50 gr de fulles d’alfàbrega
- 50 gr de pinyons
- 1 o 2 grans d’alls
- 50 gr de formatge parmesà ratllat
- Sal
- 200 ml d’oli d’oliva
Posem dins d’un bol l’alfàbrega, els pinyons, l’all, la sal i l'oli, ho triturem, després afegim el formatge i remenem bé perquè s’integri a la salsa.
Posem una olla amb aigua i sal i bullim la pasta fins que estigui al dente.
Servim la pasta amb la salsa pesto.
Suggeriments:
També es pot fer la salsa al pesto afegint una mica de nata liquida.
Per fer la salsa mes lleugera afegir una o dos cullerades d’aigua de bullir la pasta.
El pesto es por guardar durant molt de temps dins d’un pot de vidre, abocant una cullerada d’oli d’oliva damunt i dins de la nevera.
També es pot fer la salsa al pesto afegint una mica de nata liquida.
Per fer la salsa mes lleugera afegir una o dos cullerades d’aigua de bullir la pasta.
El pesto es por guardar durant molt de temps dins d’un pot de vidre, abocant una cullerada d’oli d’oliva damunt i dins de la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada