- 2 grans d'all
- 1 ceba petita
- 1 cogombre petit
- 4 tomàquets madurs grans
- Mig pebrot vermell
- Molla de pa
- Un vas d'oli d’oliva
- Sal i vinagre al gust
Posar la molla de pa a remullar amb aigua.
Pelar la ceba, els grans d’all i el cogombre.
Pelar els tomàquets i el pebrot. (Amb el pelador de tomàquets)
Posar-ho tot tallat a trossos a la gerra de la batedora, afegir la molla de pa, l'oli, la sal i el vinagre.
Triturat tot i afegir l’aigua. Si es fresca de la nevera millor.
Triturat tot i afegir l’aigua. Si es fresca de la nevera millor.
Afegir aigua per a fer 2 litres de gaspatxo.
Finalment només queda preparar la guarnició del gaspatxo. Consisteix en les mateixes verdures que hem utilitzat però tallades ben petites
A mi m'agrada més posar-hi trossets de pa fregit.
Deixar a la nevera i servir ben fresc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada