- 1 conill
- ½ kg de bolets
- 5 grills d’all
- 1 ceba
- 1 tomàquet ratllat
- 1 gotet de conyac
- 1 gotet de vi blanc
- Brou de pollastre
- 2 fulles de llorer
- 1 branca de farigola
- Oli, sal i pebre negre
Per a la picada:
- 20 ametlles
- 20 avellanes
- Els alls
- El fetge del conill
En una cassola i posarem un bon raig d’oli, hi sofregirem el conill tallat petit i salpebrat, el fetge i també els grills d’all sense pelar.
Un cop sigui rosset retirarem els alls i els fetge i ho reservarem.
A la cassola hi afegirem la ceba tallada a juliana ben petita i quan estigui al punt hi afegirem el tomàquet, el llorer i la farigola. Un cop fet el sofregit, tirarem el gotet de conyac i el de vi blanc, ho deixarem evaporar amb el foc alt i cobrirem el conill amb brou de pollastre.
Farem la picada, pelarem els alls que tenim fregits i els posarem al morter juntament amb les ametlles i les avellanes pelades, el fetge del conill, i ho picarem tot plegat, posarem una mica del brou que ens ajudarà a diluir més la picada i ho abocarem a la cassola. També i tirarem els bolets.
Deixar-ho amb el foc baix fent xup-xup fins que estigui cuit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada