diumenge, 21 de juliol del 2013

Conill a la cassola amb bolets


  • 1 conill
  • ½ kg de bolets
  • 5 grills d’all
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet ratllat
  • 1 gotet de conyac
  • 1 gotet de vi blanc
  • Brou de pollastre
  • 2 fulles de llorer
  • 1 branca de farigola
  • Oli, sal i pebre negre

Per a la picada:
  • 20 ametlles
  • 20 avellanes
  • Els alls
  • El fetge del conill
 
En una cassola i posarem un bon raig d’oli, hi sofregirem el conill tallat petit i salpebrat, el fetge i també els grills d’all sense pelar.

Un cop sigui rosset retirarem els alls i els fetge i ho reservarem.

A la cassola hi afegirem la ceba tallada a juliana ben petita i quan estigui al punt hi afegirem el tomàquet, el llorer i la farigola. Un cop fet el sofregit, tirarem el gotet de conyac i el de vi blanc, ho deixarem evaporar amb el foc alt i cobrirem el conill amb brou de pollastre.

Farem la picada, pelarem els alls que tenim fregits i els posarem al morter juntament amb les ametlles i les avellanes pelades, el fetge del conill, i ho picarem tot plegat, posarem una mica del brou que ens ajudarà a diluir més la picada i ho abocarem a la cassola. També i tirarem els bolets.

Deixar-ho amb el foc baix fent xup-xup fins que estigui cuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada