- 300 gr cigrons
- 1 ceba
- 4 dents d'alls
- 2 tomàquets
- 1 cullerada de comi molgut
- Oli d'oliva
- Sal
- 100 gr de carn picada de porc
- 100 gr carn picada de vedella
- Molla de pa sec
- Julivert
- 2 dents d'all
- 1 Ou
- Farina
El dia abans posarem els cigrons en remull. Han d'estar un mínim de 12 hores en remull.
En una olla amb oli sofregim la ceba i els alls tot tallat petit, després afegim el tomàquet ratllat amb el comi. Quan estigui el sofregit hi posem aigua i un cop calenta hi posem els cigrons escorreguts, ho salem.
En un bol barregem les carns salpebrades, amb julivert i dos alls trinxats, l’ou i la molla de pa estovada amb llet. Després fem boles i les enfarinem. Les fregim en una paella amb oli. Un cop fregides les retirem i les reservem.
Quan els cigrons estiguin casi cuits hi posarem les mandonguilles, ho deixarem coure tot junt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada