dilluns, 3 de maig de 2021

Cigrons amb mandonguilles


  •  300 gr cigrons
  • 1 ceba
  • 4 dents d'alls
  • 2 tomàquets
  • 1 cullerada de comi molgut
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 100 gr de carn picada de porc
  • 100 gr carn picada de vedella
  • Molla de pa sec
  • Julivert
  • 2 dents d'all
  • 1 Ou
  • Farina

El dia abans posarem els cigrons en remull. Han d'estar un mínim de 12 hores en remull.

En una olla amb oli sofregim la ceba i els alls tot tallat petit, després afegim el tomàquet ratllat amb el comi. Quan estigui el sofregit hi posem aigua i un cop calenta hi posem els cigrons escorreguts, ho salem.

En un bol barregem les carns salpebrades, amb julivert i dos alls trinxats, l’ou i la molla de pa estovada amb llet. Després fem boles i les enfarinem. Les fregim en una paella amb oli. Un cop fregides les retirem i les reservem.

Quan els cigrons estiguin casi cuits hi posarem les mandonguilles, ho deixarem coure tot junt.

Cap comentari:

Publica un comentari