- 1 cua de rap
- 3 o 4 gambes per persona
- 2 cebes
- 4 tomàquets
- Patates
- Un raig de vi blanc
- Brou de peix
- Un grapat d'ametlles i avellanes
- 2 grans d'all
- Julivert
- Pebre vermell
- Farina
- Sal
- Oli d'oliva
En una cassola amb oli sofregim les gambes amb una mica de sal, les reservem.
Salem els talls de rap i els enfarinem, els fregim a la mateixa cassola per les dues bandes però no massa. Els reservem.
A la mateixa cassola sofregim la ceba trinxada i quan agafi color afegim el tomàquet ratllat ho salem i ho deixem coure.
Quan el sofregit estigui cuit hi tirem el vi blanc i el deixem reduir.
Ara hi posem les patates tallades a trossos i les remenem amb el sofregit. Incorporem el brou.
Fem la picada amb les ametlles, les avellanes, els alls, el julivert i el pebre vermell, la aclarim amb una mica de suc de la cassola. Ho aboquem a la cassola.
Després d'una estona i posem el rap i quan faltin uns minuts per que estigui cuit afegirem les gambes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada