- 1 pollastre
- 12 gambes
- 4 tomàquets
- 2 cebes
- Un raig de conyac
- Un raig de vi blanc
- Brou de pollastre o aigua
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- Sal
- 2 llesques de pa fregit
- 4 grans d'all laminats
- Un grapat d'avellanes
- Un grapat d'ametlles
- Un grapat de pinyons
- Julivert
Salem les gambes i les sofregim en una cassola amb oli. Les reservem.
En el mateix oli posem el pollastre salpebrat i el fregim, quan estigui daurat el retirem i el reservem.
En la mateixa cassola sofregirem la ceba trinxada, quan sigui daurada, afegim el tomàquet ratllat i ho deixarem coure. Quan estigui fet incorporem el pollastre, tirem conyac i ho flamegem. Hi tirem el vi blanc i ho deixem coure uns minuts, desprès afegim el brou.
Preparem la picada, en una paella amb oli fregim l'all laminat i les llesques de pa, ho posem en un bol per triturar, junt amb les avellanes, les ametlles, els pinyons i una mica de julivert. Abocarem la picada a la cassola i ho remenem be.
Quan el pollastre sigui tou i faltin uns minuts per acabar la cocció incorporem les gambes, deixem que facin una mica de xup-xup.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada