- 300 gr de pasta
- 300 gr de xampinyons
- 3 grans d’all picats
- 100 gr de formatge parmesà ratllat
- Mantega
- Pebre negre
- Sal
- Oli d’oliva
Netegem els xampinyons i els tallem a trossos.
En una cassola amb oli fregim els xampinyons.
Quan comencin a estar fets, salpebrem, incorporem l’all picat. Reservar 3 o 4 trossos de xampinyons per persona per decorar el plat.
Triturem els xampinyons fins obtenir una pasta homogènia. Afegim la meitat del formatge parmesà i barregem amb una cullera.
Posem a bullir la pasta amb aigua i sal. Colem la pasta, reservant part de l’aigua de la cocció per lligar la salsa de xampinyons.
En la mateixa cassola amb mantega i posem la pasta, remenem i després hi afegim la salsa de xampinyons amb una mica d'aigua de bullir la pasta. Barrejar bé. D’aquesta manera, aconseguirem una salsa més cremosa.
Servir la pasta amb uns trossos de xampinyons i una mica de formatge parmesà ratllat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada