- 6 talls d'ossobuco
- 2 cebes
- 6 grans d'alls
- 6 pastanagues
- 3 branques d'api
- 1 porro
- 4 tomàquets
- Brou de carn
- Un raig de vi blanc
- Llorer
- Farigola
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Tallem les verdures a trossos.
En una cassola amb oli marquem els talls de vedella salpebrats. Quan s'hagin enrossit els reservem.
A la mateixa cassola sofregim la ceba, després hi posem l'api, la pastanaga, el porro i els alls pelats, ho salem.
Després hi afegim els tomàquets, les herbes i el vi, ho deixem reduir. Tornem a posar la vedella i ho cobrim amb el brou, tapem la cassola hi ho deixem coure. Si cal hi afegim més brou, no ha de quedar sec.
Un cop cuita la carn la traiem de la cassola, també traurem les herbes. Triturarem totes les verdures i la salsa.
Tornem a posar la carn a la cassola, amb la salsa que hem triturat, rectifiquem si cal de sal i ho deixem courem uns minuts mes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada