- 1 pollastre
- 1 llauna de cervesa
- 2 cebes
- 1 cabeça d'alls
- 1 tomàquet madur gran
- 4 pastanagues
- 250 gr bolets variats
- Avellanes
- Julivert
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre
Salpebrem el pollastre i en una cassola amb oli calent el sofregim. Un cop ben daurat hi afegim la ceba i els alls tallat a la juliana.
Fem una picada amb avellanes, julivert i el fetge del pollastre un cop rostit. Reservar.
Quan la ceba sigui rossa afegim el tomàquet tallat a trossos, la pastanaga tallada a rodanxes i els bolets. Ho deixem sofregir.
A continuació aboquem la cervesa i la picada, ho deixem coure fins que estigui fet. Rectifiquem el punt de sal. Si fes falta hi afegim una mica de brou o aigua.
Podem fregir unes patates a daus per acompanyar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada