- Ous
- Llagostins frescos
- Pernil
- Maionesa
- Pebre negre
- Olivada
Coure els ous amb aigua i sal durant 10 minuts. Perquè el rovell quedi al centre tirar els ous amb l'ajuda d'una cullera a l'aigua bullint.
Coure els llagostins amb aigua i sal. Quan l'aigua estigui bullint, introduir els llagostins, deixar que torni a bullir un parell de minuts. Treure els llagostins de l'aigua i deixar refredar.
Pelar i tallar els ous per la meitat. Separem els rovells de les clares.
Piquem els llagostins i el pernil serrà a trossets molt petits, i ho posem en un bol. Afegim els rovells esmicolats, reservem dos rovells per adornar. Afegim la maionesa i una mica de pebre negre, barregem bé.
Omplir les clares d'ou. Ratllem els rovells reservats per sobre i decorem amb una punteta d'olivada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada