- 2 albergínies
- 1 gra d'all (al gust)
- Suc de llimona (al gust)
- 4 cullerades de tahín (pasta de sèsam)
- 2 cullerades de iogurt natural (optatiu)
- 1 cullerada de postre de comi
- Julivert
- Pebre vermell dolç
- Pebre negre
- Sal
- Oli d'oliva
Escalivar les albergínies, en una barbacoa, al forn, microones, directament sobre el foc.
Un cop cuites les pelem, i les aboquem en el vas de la batedora, afegim el tahin, el iogurt, el suc de llimona, l'all, el comi, una mica de julivert, oli, sal i pebre negre. Barregem be tots els ingredients fins que quedi una crema espessa.
Ho servim en una safata o plat pla, a sobre hi tirem pebre vermell dolç, una mica de julivert trinxat i un bon raig d'oli.
Ho podem acompanyar amb pa de pita, torrades, bastonets de vegetals.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada