dijous, 31 de juliol del 2014

Amanida de cigrons amb verduretes


  • 200 grams de cigrons cuits
  • 2 ous durs
  • 2 llaunes de tonyina petites
  • 1 tomàquet
  • 2 pastanaga
  • ½ ceba tendra
  • 1 cullerada sopera de maionesa
  • 2 cogombre en vinagre
  • 2 seitons
  • Enciam
  • Olives
  • Oli d’oliva
  • Sal

En un bol posem la ceba, el tomàquet i la pastanaga tot trinxat ben petit, ho amanim amb sal i oli.

En un altre bol posem els cigrons amb un ou dur trinxat i una de les llaunes de tonyina escorreguda d’oli, ho barregem.

Escorrem l'oli de altra llauna de tonyina i la barregem amb el rovell de l’altre ou dur i una cullerada de maionesa, que quedi una pasta.

Ara damunt d'un plat posarem un aro d'emplenar i anirem fent capes amb l’amanida. Primer posem la barreja de cigrons, premem, després les verdures, premem, posem un altra capa de cigrons i un altra de verdures, a sobre de tot hi posarem el preparat de tonyina maionesa i ou.

Ratllem la clara que havia quedat i l'escampem per sobre. Per ultim punxem un escuradents amb un seitó i un cogombre.

Traiem l’aro amb compte, decorem el voltant del plat amb enciam i olives.

Aquesta amanida la he fet per dues persones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada