dimarts, 29 de juliol del 2014

Melindros farcits


  • Un paquet de melindros
  • Un pot de xocolata (Nutella)
  • Llet
  • Un raig de conyac o altre licor (opcional)
  • Coco ratllat

S’unten els melindros amb la xocolata i s’ajunten de dos en dos (com un entrapa) després es tallen pel mig.

S'unta la part de dintre dels melindros amb xocolata i s'ajunten de dos en dos (com un entrepà) després es tallen per la meitat.

En un bol amb llet i un raig de conyac banyem els melindros per tots els costats, seguidament els arrebossem amb el coco ratllat i els anem posant en uns motlles de paper.

Ho posem a la nevera fins l'hora de servir.

Suggeriments:
Els podem arrebossar amb fideus de xocolata.
També els podem farcir amb puré de pastanaga, es bull la pastanaga amb sucre i es tritura, i seguim el mateix procediment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada