diumenge, 23 de març del 2014

Coca de llardons

Coca per a dijous gras

  • 1 làmina de pasta de full
  • 200 gr de llardons
  • 150 gr de sucre
  • Pinyons
  • 1 ou

Piquem els llardons, amb el morter o qualsevol aparell elèctric.

Estirem la làmina de full amb un corró, dividim imaginàriament la làmina en tres parts.

Escampem per sobre la part central la meitat dels llardons i la tercera part del sucre.

Dobleguem un costat sobre dels llardons, i ho aixafem una mica amb el corró.

Tornem a posar la resta de llardons i un terç de sucre. Tapem amb l'altra banda i tornem a passar el corró.

Tanquem totes les vores de la coca, xafant-les amb una forquilla o altra estri.

Pintem la coca amb un rovell d'ou batut, hi tirem els pinyons per sobre i espolsem la resta del sucre.

Coure la coca al forn a 190 grau, fins que estigui daurada, uns 30 minuts aproximament.

Coca per a Sant Joan


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada