Coca per a dijous gras |
- 1 làmina de pasta de full
- 200 gr de llardons
- 150 gr de sucre
- Pinyons
- 1 ou
Piquem els llardons, amb el morter o qualsevol aparell elèctric.
Estirem la làmina de full amb un corró, dividim imaginàriament la làmina en tres parts.
Escampem per sobre la part central la meitat dels llardons i la tercera part del sucre.
Dobleguem un costat sobre dels llardons, i ho aixafem una mica amb el corró.
Tornem a posar la resta de llardons i un terç de sucre. Tapem amb l'altra banda i tornem a passar el corró.
Tanquem totes les vores de la coca, xafant-les amb una forquilla o altra estri.
Pintem la coca amb un rovell d'ou batut, hi tirem els pinyons per sobre i espolsem la resta del sucre.
Coure la coca al forn a 190 grau, fins que estigui daurada, uns 30 minuts aproximament.
Estirem la làmina de full amb un corró, dividim imaginàriament la làmina en tres parts.
Escampem per sobre la part central la meitat dels llardons i la tercera part del sucre.
Dobleguem un costat sobre dels llardons, i ho aixafem una mica amb el corró.
Tornem a posar la resta de llardons i un terç de sucre. Tapem amb l'altra banda i tornem a passar el corró.
Tanquem totes les vores de la coca, xafant-les amb una forquilla o altra estri.
Pintem la coca amb un rovell d'ou batut, hi tirem els pinyons per sobre i espolsem la resta del sucre.
Coure la coca al forn a 190 grau, fins que estigui daurada, uns 30 minuts aproximament.
Coca per a Sant Joan |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada