dijous, 6 de febrer del 2014

Peus de porc amb crosta




  • 2 peus de porc cuits
  • 5 carxofes
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 1 pebrot verd
  • 2 grans d'alls
  • 1 raig generós de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre negre
  • 1 ou d'ur
  • Una mica d'orenga
  • Una mica de julivert
  • 2 cullerades de farina de galeta
  • Unes ametlles crues picades

En una cassola fem un sofregit amb la ceba, els alls, la pastanaga i el pebrot tot tallat a la juliana.

Un cop el sofregit estigui al punt, hi afegirem el vi, els peus i les carxofes tallades a trossos, ho deixarem uns minuts. Tot seguit, hi tirem una mica de brou de bullir els peus, ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem coure a foc lent.

Ratllem l'ou dur i el barregem amb el pa ratllat, les ametlles picades, l'orenga i el julivert picat. Tot això, ho tirem al damunt dels peus i ho gratinem al forn fins que quedi rosset. Hi ja ho podrem servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada