- 2 peus de porc cuits
- 5 carxofes
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 1 pebrot verd
- 2 grans d'alls
- 1 raig generós de vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre
- 1 ou d'ur
- Una mica d'orenga
- Una mica de julivert
- 2 cullerades de farina de galeta
- Unes ametlles crues picades
En una cassola fem un sofregit amb la ceba, els alls, la pastanaga i el pebrot tot tallat a la juliana.
Un cop el sofregit estigui al punt, hi afegirem el vi, els peus i les carxofes tallades a trossos, ho deixarem uns minuts. Tot seguit, hi tirem una mica de brou de bullir els peus, ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem coure a foc lent.
Ratllem l'ou dur i el barregem amb el pa ratllat, les ametlles picades, l'orenga i el julivert picat. Tot això, ho tirem al damunt dels peus i ho gratinem al forn fins que quedi rosset. Hi ja ho podrem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada