- 500g de mongetes
- 500g cloïsses
- 4 carxofes
- 1 ceba
- 4 alls
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 1 tomàquet ratllat
- 1 cullerada petita de pebre vermell
- 1 raig de vi blanc
- Llorer
- Julivert
- Oli d'oliva
- Sal
Posem les mongetes en remull la nit abans. Les escorrem i les posem a bullir amb l'aigua freda, sal i dues fulles de llorer.
En una cassola amb un raig d'oli, sofregirem la ceba, els pebrots i l'all tot tallat petit.
Quan agafi un color daurat incorporem el tomàquet ratllat, el julivert, el pebre vermell i unes fulles de llorer. Hi tirem un raig de vi blanc i les carxofes tallades. Ho salem i ho deixem coure.
Un cop el sofregit estigui cuit i posem les mongetes amb una mica de suc de bullir-les.
Deixem que arrenqui el bull i hi tirem les cloïsses, deixem coure tot junt uns 5 minuts i ja estarà llets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada