- Calamars
- Pèsols
- Pastanaga
- Ceba
- Tomàquet
- All
- Brou
- Vi blanc
- Oli d’oliva
- Sal
Sofregim en una cassola la pastanaga tallada a rodanxes i la ceba picada ben petita, deixar uns minuts fins que la ceba estigui ben transparent, afegim un all ben picat i tomàquet triturat, sal i una culleradeta de sucre.
Deixem fer el sofregit i ja hi podrem posar els calamars tallats a rodanxes i els pèsols si són frescos, si fem servir pèsols congelats els podeu posar més tard. En aquest moment, abaixem el foc i ho deixem coure amb la cassola tapada.
Quan els calamars hagin deixat anar la seva aigua i aquesta s'hagi consumit, hi posarem un raig de vi blanc i uns minuts més tard quan l'alcohol ja s'hagi evaporat, hi posarem una mica de brou de peix o aigua, perquè no s'assequi la salsa.
Ho servir acompanyat amb un arròs blanc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada