diumenge, 24 de desembre del 2017

Natilles


  • 150 gr de sucre
  • 2 culleretes de sucre de vainilla
  • 4 rovells d'ou
  • 40 gr de Maizena
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 1 branca de canyella
  • Pell de llimona
  • 1 litre de llet
  • 1 got de llet freda

Posem la llet a bullir amb la branca de canyella, la pell de la llimona, el sucre i la vainilla.

Amb la llet freda desfem la maizena i afegim els rovells d'ou batuts.

Aboquem aquesta barreja a la llet bullint, abans haurem tret la canyella i la pell de la llimona.

Remenar sense parar per evitar que s'enganxi al fons, quan hagi agafat consistència, ho aboquem en cassoletes de fang individuals.

Deixem refredar i espolsem canyella en pols.

Ho deixem a la nevera fins al moment de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada