dimarts, 31 d’octubre del 2017

Braç de gitano de patata


  • 4 o 5 patates grosses
  • 4 ous durs
  • 300 gr de tonyina amb oli
  • 100 gr olives farcides
  • 1 pebrot vermell escalivat
  • Mantega 
  • Maionesa (casolana o de pot)
  • Sal

Prepararem el farcit, posarem en un bol la tonyina, les olives farcides tallades, (reservarem per decorar), el pebrot vermell tallat petit (reservarem unes tires per decorar), i els ous tallats petits, també guardarem unes rodanxes. Per lligar aquests ingredients i posarem una mica de maionesa.

Bullim les patates, un cop cuites les escorrem i les passem pel passa-puré o les aixafem amb una forquilla. Afegim una mica de mantega i barregem fins que sigui una massa uniforme.

Quan estigui i sense deixar que es refredi, posarem un tros de film o un drap de cuina humit sobre una superfície plana i estendrem la patata formant un rectangle, a continuació hi posarem el farcit, repartint-lo deixant un marge al costat. A continuació ho enrotllarem per formar el braç.

Ho posarem a la nevera, un  cop fred, ho passarem amb compte a una safata. L’untarem amb maionesa i el decorarem.

Es pot servir acompanyat d’enciam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada