dimarts, 14 de febrer del 2017

Mandonguilles morunes



  • 1/2 kg carn de vedella
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 1 ou
  • 1 cullereta de gingebre en pols
  • 1 cullereta de comins en pols
  • 1 cullereta de canyella en pols
  • 1 mica de clau mòlt
  • 1 grapat de panses
  • 1 grapat de pinyons
  • 2 llesques de pa sense crosta
  • Sal i pebre
  • Farina

Posem els pinyons i les panses amb remull amb aigua tèbia.

Remullem el pa amb llet.

Piquem la ceba ben fina.

En un bol barregem la carn amb l'ou batut afegim sal i pebre, la ceba, l'all picat, les espècies, el pa remullat i escorregut, les panses i pinyons també escorregut, un cop tot ben barrejat fem les mandonguilles.

Enfarinem les mandonguilles i les fregim en oli ben calent fins que estiguin daurades.

Les servim amb salsa de tomàquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada