- 1/2 kg carn de vedella
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 1 ou
- 1 cullereta de gingebre en pols
- 1 cullereta de comins en pols
- 1 cullereta de canyella en pols
- 1 mica de clau mòlt
- 1 grapat de panses
- 1 grapat de pinyons
- 2 llesques de pa sense crosta
- Sal i pebre
- Farina
Posem els pinyons i les panses amb remull amb aigua tèbia.
Remullem el pa amb llet.
Piquem la ceba ben fina.
En un bol barregem la carn amb l'ou batut afegim sal i pebre, la ceba, l'all picat, les espècies, el pa remullat i escorregut, les panses i pinyons també escorregut, un cop tot ben barrejat fem les mandonguilles.
Enfarinem les mandonguilles i les fregim en oli ben calent fins que estiguin daurades.
Les servim amb salsa de tomàquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada