- 2 pomes golden
- 100 gr de farina
- Mig sobre de llevat amb pols
- 100 ml de llet
- Una cullerada de mantega
- Un raig de vi dolç o suc de llimona
- 1 ou
- Sucre
- Canyella amb pols
- Oli d’oliva
Pelem les pomes, traiem les llavors i la part central i les tallem a rodanxes d'un centímetre. Les estenem en un plat i les reguem amb el vi, sucre i canyella. Deixem reposar una hora.
Preparem la pasta: farina, ou, llet, oli (un raig), llevat i mantega desfeta. I, si es vol una mica de suc de la maceració de les rodanxes de poma.
Passem les rodanxes de poma per la pasta i les fregim en oli abundant.
Un cop daurades les posem damunt d’uns fulls de paper de cuina, per tal que perdin l'oli en excés.
Les servim amb sucre i canyella per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada