dilluns, 15 de maig del 2017

Pomes arrebossades


  • 2 pomes golden
  • 100 gr de farina
  • Mig sobre de llevat amb pols
  • 100 ml de llet
  • Una cullerada de mantega
  • Un raig de vi dolç o suc de llimona
  • 1 ou
  • Sucre
  • Canyella amb pols
  • Oli d’oliva

Pelem les pomes, traiem les llavors i la part central i les tallem a rodanxes d'un centímetre. Les estenem en un plat i les reguem amb el vi, sucre i canyella. Deixem reposar una hora. 

Preparem la pasta: farina, ou, llet, oli (un raig), llevat i mantega desfeta. I, si es vol una mica de suc de la maceració de les rodanxes de poma.

Passem les rodanxes de poma per la pasta i les fregim en oli abundant.

Un cop daurades les posem damunt d’uns fulls de paper de cuina, per tal que perdin l'oli en excés.

Les servim amb sucre i canyella per sobre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada