dilluns, 13 de juny del 2016

Mus de llimona



  • 150 gr de sucre
  • 20 gr de mantega
  • 20 gr de Maicena
  • 3 clares d'ou
  • 3 rovells d'ou
  • 1 vas d'aigua
  • 2 llimones

Barregem els rovells amb el sucre, la maizena i el got d'aigua. Desfem primer la maizena amb l'aigua per evitar que es formin grumolls.

Quan tots els ingredients s'hagin incorporat, afegim el suc de les llimones i la ratlladura d'una.

Ho posem al foc lent fins que espessí, sense deixar de remenar.

Quan comenci a bullir ho retirem del foc i afegim la mantega. Reservem perquè es refredi.

Mentrestant, posem les clares a punt de neu i ho barregem amb la crema de llimona freda. Removent amb moviments suaus.

Posem la mousse de llimona a la nevera fins al moment de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada