dilluns, 13 de juny del 2016

Hamburgueses amb salsa



  • 600 gr de carn trinxada de vedella
  • 1 ceba gran
  • 3 alls
  • 60 gr de molla de pa
  • Llet
  • 1 ou
  • Farina 
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Salsa de pebrots:

  • 1 ceba gran
  • 3 alls
  • 150 gr de pebrots del piquillo
  • 150 gr de tomàquet

Posem la molla de pa a remullar amb llet.

En una paella amb oli sofregim els alls i la ceba, tot tallat ben petit, salem. Un cop fet escorrem i reservem fins que estigui fred.

Posem la carn en un bol, salpebrem, afegim l’all i la ceba reservada, la molla de pa escorreguda, barregem be i fem unes boles i les aixafem per fer unes hamburgueses.

Enfarinem i passem per ou batut les hamburgueses, les fregim amb oli i les anem posant un una cassola.

Fem la salsa:
En una paella amb oli sofregim la ceba, els alls i els pebrots tot tallat a juliana, després hi tirem el tomàquet a trossos, la sal i una mica de sucre. Ho deixem coure a foc baix.

Triturem la salsa i l'aboquem a la cassola damunt de les hamburgueses, ho deixem coure tot junt a foc suau, rectifiquem de sal si cal.

Servim la carn amb la salsa i unes patates fregides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada