- 600 gr de carn trinxada de vedella
- 1 ceba gran
- 3 alls
- 60 gr de molla de pa
- Llet
- 1 ou
- Farina
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
Salsa de pebrots:
- 1 ceba gran
- 3 alls
- 150 gr de pebrots del piquillo
- 150 gr de tomàquet
Posem la molla de pa a remullar amb llet.
En una paella amb oli sofregim els alls i la ceba, tot tallat ben petit, salem. Un cop fet escorrem i reservem fins que estigui fred.
Posem la carn en un bol, salpebrem, afegim l’all i la ceba reservada, la molla de pa escorreguda, barregem be i fem unes boles i les aixafem per fer unes hamburgueses.
Enfarinem i passem per ou batut les hamburgueses, les fregim amb oli i les anem posant un una cassola.
Fem la salsa:
En una paella amb oli sofregim la ceba, els alls i els pebrots tot tallat a juliana, després hi tirem el tomàquet a trossos, la sal i una mica de sucre. Ho deixem coure a foc baix.
Triturem la salsa i l'aboquem a la cassola damunt de les hamburgueses, ho deixem coure tot junt a foc suau, rectifiquem de sal si cal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada