- Salmó marinat
- Alvocat
- Tomàquet d'amanir
- Cogombres amb vinagre
- Anet
- Llimona
- Ous de caviar
- Oli d'oliva
- Vinagre al gust
- Salsa de soja al gust
- Sal i pebre
Tallem a daus l'alvocat i ruixem amb una mica de llimona.
Tallem a daus el tomàquet pelat i sense llavors.
Tallem a daus el salmó i el barregem amb l'anet.
Barregem tots el ingredients i ho amanim amb la vinagreta, ho decorem amb els ous de caviar.
Nota:
(El salmó el podem comprar marinat o marinar-ho a casa)
- 500 gr de salmó
- 300 gr de sal gruixuda
- 150 gr de sucre
- Una cullerada sopera d'anet picat
- Oli d'oliva
A la peixateria que ens treguin les espines del salmó i ens separin els dos lloms sense treure la pell.
En un bol barregem la sal, el sucre i l'anet.
En un recipient fem un llit amb la barreja de la sal, hi posem el salmó amb la pell cap amunt i el cobrim per sobre i pels costats amb la barreja.
Ho tapem amb film transparent i ho posem a la nevera uns dos dies.
Retirem la sal del salmó i el tornem a posar a la nevera amb un raig d'oli i ja el podrem fer servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada