- 50 gr de fulles d’alfàbrega fresca
- 50 gr de pinyons
- 1 o 2 grans d’alls
- 50 gr de formatge parmesà ratllat
- Un mica de sal
- 200 ml d’oli d’oliva
Posem dins del bol de la batedora l’alfàbrega, els pinyons, l’all, la sal, i l'oli, ho triturem, després hi afegim el formatge i remenem bé perquè s’integri a la salsa.
Si no tinguéssim formatge parmesà el podem substituir per qualsevol formatge curat. I els pinyons per unes anous.
La salsa pesto es por guardar durant molt de temps a la nevera dins d’un pot de vidre, abocant una cullerada d’oli d’oliva al damunt, o la podem congelar.
Si no tinguéssim formatge parmesà el podem substituir per qualsevol formatge curat. I els pinyons per unes anous.
La salsa pesto es por guardar durant molt de temps a la nevera dins d’un pot de vidre, abocant una cullerada d’oli d’oliva al damunt, o la podem congelar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada