dissabte, 23 d’abril del 2022

Xai amb pèsols


  • 800 gr de pèsols frescos
  • 400 gr de coll de xai tallat a daus
  • 2 o 3 tomàquets ratllats
  • 2 alls
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 branca d'api
  • Brou de pollastre o aigua
  • 1/2 got vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal

En una cassola amb oli sofregim la carn, salpebrada.

A continuació afegim la verdura picada.

Deixem que es faci una mica tot plegat.

Un cop la verdura estigui sofregida afegim el vi blanc i ho deixem reduir.

Afegim el tomàquet ratllat, el courem uns minuts a foc baix.

Seguidament, incorporem els pèsols.

Afegim suficient aigua o brou de pollastre per cobrir-ho tot plegat.

Ho rectifiquem de sal i ho deixem coure fins que la carn estigui tova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada