- 1 iogurt natural
- 4 ous
- 240 gr de sucre
- 100 ml d’oli
- 300 gr de farina
- 1 sobre de llevat
- 1 pessic de sal
- 3 pomes
- Melmelada de préssec
Encenem el forn a 160 graus.
En un bol posem el sucre i els ous i ho batrem amb la batedora elèctrica, després hi afegim el iogurt i l'oli, un pessic de sal, la farina i el llevat passat pel sedàs.
Un cop tinguem la barreja feta, pelarem les pomes i les tallarem a trossets. Afegirem uns quants trossets a la barreja i uns altres trossos per posar per sobre.
Ho abocarem en un motlle d’uns 20 cm de diàmetre i posarem els trossets de poma per damunt, ho pintarem amb melmelada de préssec.
Ho posem al forn a coure uns 30 o 40 minuts tot depenent del forn. Sabrem si està cuit, quan punxant-lo amb un punxó de fusta aquest surt net.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada