- Tall rodó de porc farcit amb carn picada i foie
- 2 pots de bolets
- 3 cebes
- 3 tomàquets
- 2 pastanagues tallades a rodanxes
- 1 cabeça d'alls
- 1 raig de conyac
- 1 copa de vi blanc
- 1 branca de canyella
- 1 branca de farigola
- 2 fulles de llorer
- Sal i pebre negre
- Oli d'oliva
- Aigua
- 2 grans d'all
- Un grapat d'ametlles torrades
Salpebrem la carn i en una cassola amb oli la sofregim pels dos costats, després la reservem.
A la mateixa cassola sofregim la ceba tallada en juliana, la pastanaga a rodanxes, el tomàquet a daus i les dents d'all.
Tirem el conyac i ho flamegem.
A continuació incorporem la carn, els bolets, la canyella, la farigola, el llorer, el vi blanc, i l'aigua, ho salem i ho deixem coure a foc lent. Anirem girant el rodó de tant en tant.
Uns minuts abans d'apagar el foc afegirem la picada amb una mica de suc per poder remenar-ho bé.
Tallarem la carn un cop estigui freda i la posarem en la mateixa cassola.
Una carn bonissima, hmmm
ResponEliminaSi va quedar molt bona i la safata buida
Elimina