- 1 escrita
- 800 gr de mongetes cuites
- 6 grans d'alls
- 1 raig de vi blanc
- 1 tomàquet
- Brou de peix o aigua
- Oli d'oliva
- Sal
Per la picada:
- 1 llesca de pa
- 2 grans d'alls
- Julivert
- Un grapat d'ametlles
- Una nyora
- Pebre vermell dolç
- Pebre negre
Fregim la llesca de pa i la posem en el pot per fer la picada, amb dos grans l'all, julivert, la polpa de la nyora, les ametlles, una cullerada de pebre vermell i una mica de pebre negre.
En una cassola amb oli sofregim els alls tallats a rodanxes, quan agafin color hi tirem el tomàquet ratllat, després hi afegim la picada i ho deixem coure a foc lent sense deixar de remenar.
Un cop sofregit, hi tirem el vi blanc, ho deixem reduir una mica i afegim el brou de peix.
Quan arrenqui el bull, hi afegim l'escrita tallada a trossos grossos. Ho deixem coure uns minuts i quan comenci a ser cuita hi afegim les mongetes.
Ho rectifiquem de sal, i ja ho podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada