- 1/2 litre de llet sencera
- 4 ous
- 2 rovells
- 150 gr de sucre
- 1 branca de canyella
- 1 baina de vainilla
- Pell de llimona
- 150 gr de sucre
- 4 cullerades d'aigua
- 1 cullerada petita de suc de llimona
En una paella posem el sucre, l'aigua i el suc de llimona per fer el caramel, remenem fins que el sucre s'hagi desfet i tingui color daurat, després ho abocarem pel fons de les flameres.
En un pot fem bullir la llet amb la pell de llimona, la branca de canyella i la beina de vainilla oberta pel mig. Abans que comenci a bullir traiem el cassó del foc i ho deixem reposar 30 minuts tapat.
Quan hagin passat 30 minuts colem la llet i la reservem.
Encenem el forn de dalt i baix a 160 graus.
En un bol batem els ous i el sucre, afegim la llet tèbia, barregem bé, ho colem i anem omplint les flameres. Les tapem amb paper d'alumini.
Col·loquem les flameres en una safata, en la qual haurem posat dos dits d'aigua, i courem els flams al bany maria uns 40 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada