- 12 pops petits (3 per persona)
- 400 gr fideus amb forat
- 200 gr pèsols
- 2 cebes
- 2 tomàquets
- 1 cullerada de pebre vermell
- Brou de peix o aigua
- Oli d'oliva
- Sal
Per la picada:
- 2 grans d'all
- Julivert
- Un grapat d'ametlles torrades
Rentem els popets i els reservem.
Escalfem el brou de peix hi fem bullir els popets uns 15 minuts en el mateix brou.
En una cassola amb oli sofregim la ceba tallada a juliana quan estigui sofregida i afegim el tomàquet ratllat amb el pebre vermell, una mica de sal i ho remenem bé. Ho deixem coure.
A continuació afegirem la picada i els popets bullits, al cap d'uns minuts hi tirem el brou de peix calent, els fideus i els pèsols. Comprovem la sal i ho deixem coure fins que els fideus estiguin cuits.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada