dimecres, 25 de setembre de 2013

Salmorejo


  • 1 kg tomàquets madurs
  • 200 gr de pa del dia abans
  • 1 vas d'oli d'oliva
  • 1 dent d’all
  • Sal
  • Vinagre (opcional)
  • 2 ous durs
  • Pernil

Coem els ous fins que estiguin durs. Els reservem.

En un vol posem el pa esmicolat i aboquem al damunt el tomàquet pelat i trossejat ho deixem uns minuts perquè es remulli el pa.

Després ho triturem amb la batedora, afegim el gra d’all, l'oli, la sal i una miqueta de vinagre.

El salmorejo no ha de quedar líquid, sinó cremós.

El servim fred i adornat per sobre amb l'ou dur trossejat, encenalls de pernil amb un punt de microones (10 segons), així aconseguirem un toc cruixent i unes gotes d'oli d'oliva.

Pelador de tomàquets

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada