dilluns, 16 de setembre de 2013

Pit de pollastre al curri


  • 2 pits de pollastre sense os
  • 1 ceba grossa
  • 2 cullerades de postre de curri
  • 1 poma golden
  • Panses
  • Pinyons
  • Arròs de la mena que us agradi més
  • Oli i mantega
  • Sal i pebre negre
  • Curri amb pols
  • Crema de llet per cuinar

En una cassola amb oli i mantega sofregim el pollastre tallat a trossos, quan estigui blanc hi tirem la ceba tallada petita i la poma a trossos menuts, ho salpebrem, un cop cuit afegim el curri i la crema de llet. Deixem fer xup-xup.

En un bol amb aigua calenta i posem els pinyons i les panses, per tal que s'hidratin.

Posem al foc una olla amb aigua i sal i quan bulli hi tirem l'arrós, un cop fet l'escorrem i el reservem.

Escorrem els pinyons i les panses i en una paella amb mantega ho sofregim, finalment hi tirem l'arròs amb una punta de curri.

Servim el pollastre ben calent amb un flam d’arròs.

1 comentari:

  1. És molt bo. També queda bo canviant la crema de llet per llet de coco.

    ResponElimina