diumenge, 22 de setembre del 2013

Figues amb crema de formatges


  • Figues coll de dama
  • Un tall important de formatge de cabra "rulo"
  • 2 formatgets
  • Un tall de bri
  • Nata líquida
  • Melmelada de ceba
  • Nous

Tallem les figues a làmines, de cada figa 2 aproximadament, descartem els trossos de les puntes i les col·loquen en un plat.

Preparem la crema de formatges, en una cassola petita posem un raig de nata líquida i els formatges a trossos, deixem que es desfacin i si cal ho passem per la batedora, la consistència de la crema no ha de ser líquida ha de ser la textura d’un iogurt grec. Rectifiquem amb la nata líquida fins aconseguir-ho.

Deixem refredar la crema de formatges.

A sobre de cada tall de figa posem una cullerada de crema de formatges, damunt melmelada de ceba i per acabar una nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada