dimarts, 24 de setembre de 2013

Amanida de cuscús


  • 2 tasses de cafè de cuscús
  • 2 tasses d'aigua
  • 1 pastanaga
  • 1/2 ceba tendra
  • 2 tomàquets vermells
  • 1 llauna d'olives farcides
  • Oli d'oliva
  • Suc de llimona al gust
  • Sal i pebre

Posem el cuscús en un bol, hi tirem l'aigua bullint per sobre, ho tapem i ho deixem reposar uns quatre minuts.

Ho remenem i comprovem que s'ha begut tota l'aigua, afegim un raig d'oli, una mica de suc de llimona i ho salpebrem. Ho tornem a remenar perquè el gra quedi solt.

Ho deixem refredar.

Trinxem la ceba, la pastanaga, els tomàquets i les olives a trossos petits

Barregem tots els ingredients i ho deixem refredar a la nevera.

Nota:
He fet servir cuscús que està condimentat amb verdures deshidratades i especies. El venen als supermercats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada