diumenge, 22 de setembre de 2013

Llobarro al forn


  • 1 llobarro 1,200 kg
  • 4 patates
  • 2 cebes
  • 1 pebrot vermell o verd
  • 2 tomàquets
  • 8 cap d'alls
  • 1 vas petit de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre negre
  • Julivert

Netegem el llobarro, l'escatem, li traiem l'espina i el reservem.

Posem el cap, les espines, una branca de julivert i un pessic de sal en una olla amb aigua i fem un brou.

En una safata de forn  posem oli, les patates tallades a rodanxes fines, la ceba, el pebrot i el tomàquet pelat a juliana, els alls a rodanxes. Un altre raig d'oli, el vas de vi blanc i salpebrem.

Introduïm la safata al forn a 200 graus, fins que les verdures estiguin quasi cuites.

Salpebrem el llobarro i el posem sobre les verdures, es ruixa amb una mica de brou i un bon raig d'oli i altra cop al forn. El deixem coure i per ultim afegim una mica de julivert picat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada