diumenge, 22 de setembre del 2013

Croquetes de carn d'olla


  • Carn d'olla del brou
  • Ceba
  • Foie gras
  • Farina
  • Llet
  • Sal
  • Pebre negre
  • Nou moscada
  • Oli d'oliva
Per arrebossar:
  • Farina de blat
  • Farina de galeta
  • Ou

Desossem la carn d’olla i la tallem ben petita amb les tisores.

En una paella hi posem oli i una mica de mantega, sofregim la ceba tallada petita, quant estigui daurada hi afegim la carn d’olla, sal, pebre, donem un tomb i incorporem el foie gras.

Afegim la farina i remenem bé, procurant que quedi cuita, llavors hi afegim llet freda i la nou moscada sense deixar de remenar, s'ha de coure fins que la massa es separi amb molta facilitat de les parets de la paella, cal afegir la farina o la llet que faci falta. Rectifiquem de sal.

Ho deixem refredar en un plat o safata tapat amb paper transparent per que no s’hi faci una crosta.

Amb les mans enfarinades anem donant forma a les croquetes, que quedin enfarinades. Després batem un ou amb una mica de sal, hi anem passant les croquetes per ou i la farina de galeta.

En una paella amb oli calent les anem fregint, procurem que no es refredi l'oli per tal d'evitar que s’esberlin.

Nota: Les podem congelar un cop arrebossades i les tindrem a punt de fregir per quan les haguem de fer servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada