dilluns, 30 de setembre de 2013

Pops amb ceba i tomàquet


  • 12 pops mitjans
  • 2 cebes grosses
  • 5 tomàquets grossos
  • 6 grans d'alls
  • Julivert
  • 2 fulles de llorer
  • 1 got de vi blanc (opcional)
  • Oli d'oliva i sal

Netegem els pops i els congelem.

Per cuinar-los els descongelem. Triturem els tomàquets pelats, ratllem les cebes i trinxem els alls.

En una cassola amb l'oli fred hi posem els pops, les cebes, els alls, els tomàquets, el llorer i una mica de sal. Els deixem coure tapats.

Passat uns 20 minuts tirem el vi blanc i el julivert trinxat, els courem fins que estiguin tous.

Comprovem si són tous punxant-los i rectifiquem el punt de sal si cal.

Acompanyem el plat amb un mató d'arròs bullit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada