dilluns, 9 de setembre de 2013

Macarrons amb carn


  • 300 gr de macarrons
  • 400 gr de tomàquet triturat
  • 2 ceba
  • 250 gr de carn picada de porc
  • Una llauna de Foie-gras La Piara tapa negra
  • 2 formatgets El Caserio
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Orenga
  • Formatge ratllat

Pelem i tallem la ceba fina. Posem una cassola amb oli al foc, hi tirem la ceba i la carn picada, ho deixem coure fins que agafi color.

Quan estigui cuit afegim els tomàquets ratllats, condimentem amb sal, deixem coure el sofregit a foc lent, remenem de tant en tant per a que no s’enganxi. Si cal rectificar l’acidesa del tomàquet amb una mica de sucre.
Ara hi tirem els formatgets i la llauna de foie-gras i ho deixem desfer bé.

Posem una olla al foc amb aigua, sal i orenga, quan comenci a bullir tirem els macarrons. Un cop bullits els escorrem i els barregem amb el sofregit.

Els posem en una safata que pugui anar al forn amb formatge ratllat per sobre i els gratinem.

Suggeriments:
En comptes de gratinar-los els podem servir amb el formatge ratllat a part.
Els podem fer amb altre tipus de carn (porc, pollastre, vedella, trossos de pernil o si ens ha sobrat rostit).
Es pot aprofitar l’oli del rostit per fer el sofregit.
Hi podem afegir herbes al sofregit, orenga, romaní, etc...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada